Bezorging

VERZENDBEVESTIGING

Something New Fashion werkt met een klein team die er hard aan werkt om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden :-). Wanneer Something New Fashion je bestelling heeft verzonden ontvang je een bevestigingsmail. In deze bevestiging kun je een trackingnummer vinden (mits het een briefpost is) waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

VERZENDEN

Plaats je jouw bestelling vóór 14:00 op werkdagen? Dan wordt het diezelfde dag nog op de post gezet (m.u.v. feestdagen) en verzonden via PostNL. Bij een pakketverzending ontvang je een track en trace nummer. Bij je bestelling kun je aangeven of je jouw pakketje naar een ander adres wilt afleveren dan jouw eigen thuisadres.

DIRECT LEVERBAAR?

Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter  kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is of niet direct geleverd kan worden. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

VERZENDKOSTEN

De kosten van verzending zijn: Nederland €4,95 & België €6,95. Woon je in een ander land? Mail dan even naar info@somethingnewfashion.com