CARD DISPLAY

Card display for all your X-mas cards!

Een card display is een onwijs leuke manier om al jouw kerstkaarten op een leuke manier neer te zetten of op te hangen. Want ladies wat een dilemma! Al die kerstkaarten die je stuurt en daarna weer ontvangt maar waar zet je ze neer? Het is zonde om ze op een hoop te gooien dus een creatieve manier voor je kerstkaarten is een goed idee. Hierbij geven wij jullie een paar super leuke ideetjes voor een eigen card display.

De grote van je card display kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen en inrichten.

De eerste toffe card display is heel simpel maar zo leuk!! Een schijf boomstam (om het zo maar even te noemen). In deze schijf zijn een aantal gleuven gemaakt zodat je hier je kerstkaarten in kunt zetten. Op deze manier heb je een originele card display om op een leuk plekje neer te zetten.

Voor hangende card displays hebben wij ook een paar leuke ideetjes gevonden. Neem een hoelahoep, span binnen de hoepel een aantal linten of touwen en hangt met een knijper je kaarten op in de hoepel. Je kan natuurlijk aan veel meer dingen touwtjes of linten spannen om hier je kaarten aan op te hangen (bijvoorbeeld een mooie stijgerplank of slee). Tevens is het leuk om klemmetjes of mini knijpertjes te gebruiken.

Maar ladies krijgen jullie nou zoveel kerstkaarten binnen dat hier geen beginnen aan is?! Ook daar hebben wij een super leuk idee voor. Plak ze eens rond het deurkozijn en check it out!

Love,

Something New Fashion.

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

card display

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest