COFFEES TO ORDER

Coffees to order while you work!

Coffees to order terwijl je aan het werk bent in jouw favo koffie tentje, dat is wat wij jullie in dit blog artikel gaan vertellen! Altijd lastig zo’n lange koffie kaart terwijl je misschien geen idee hebt wat het verschil is tusssen al deze koffies. En om het dan maar makkelijk te houden bestel je eigenlijk altijd hetzelfde, wat zonde is omdat er zoveel andere lekkere koffies zijn. We kennen natuurlijk allemaal de cappuccino, de gewone koffie en de latte. Maar andere koffies zijn ook zeker de moeite waard! Houdt jij bijvoorbeeld van sterke of minder sterke koffies, en wil je er wel of geen melk in? Wich coffees to order?!

Wat veel mensen niet weten is dat er een groot verschil is tussen een latte en een latte machiato. Het verschil hierin is dat de latte een espresson is met heel veel warme melk en een klein laagje schuim. Een latte machiato daarin tegen is 1/3 espresso, 1/3 warme melk en 1/3 melkschuim. Als je dus van veel melk houdt maar niet van melkschuim is een latte één van de coffees to order.

Als je wel van een cappuccino houdt maar deze nou eens sterker wil vraag dan eens naar een flat white. Deze is hetzelfde opgebouwd als een cappuccino maar dan met een dubbele ristretto. Sterker van smaak en just as tasty! Houdt je nou helemaal niet van melk in je koffie probeer dan eens een americano, dit is een espresso opgevuld met kokend water. Hierdoor krijg je een zachte koffiesmaak waardoor hij niet te sterk is.

 

Love,

Something New Fashion.

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

coffees to order

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest