EYE NAILS ARE SO EYECATCHING

Beautiful eye nails!

”Eye have never seen nails go out of style – eye nails”

Hi fashionable ladies!

Wil jij graag een look met eyecatching eye nails dan is dit echt wat voor jou!

De eyecatcher van nu zijn de eye nails, een echte trend! De kleine oogjes ga je steeds meer zien. Super easy om zelf op je nagels te maken en je kan het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Ga jij voor een neutrale kleur base coat met een klein oogje, of juist een opvallende look met een felle kleur als base coat en daarop het oogje. Er zijn tegenwoordig vele trucjes en handige tools om makkelijk kleine rondjes, streepjes en figuurtjes op je nagel te maken. Dus ook deze eye nails zijn met de tools makkelijk te maken! Check voor een super easy tutorial de video hierboven! Heb jij nou helemaal geen zin om moeilijk te doen met al die ”handige tools”? Dan zijn er ook veel verschillende nagelstickers in de vorm van oogjes verkrijgbaar.

Maar is dit allemaal nou echt like way to much voor jou?! Dan hebben we een nail trend voor jou die je makkelijker kunt creëren, namelijk de eyecatching dots! Het kunnen één of meer stippen zijn, grote of kleine en één of meerdere kleuren. Wij zijn helemaal fan! Gewoon lekker simpel maar toch opvallend, lekker speels en super easy! En je kan hiermee de trend helemaal naar je eigen smaak maken.

Voor welke nail trend ga jij? Of spreken beide trends je aan en maak jij je eigen originele eye nails combi? 😀
Wij weten het wel! 🙂

Love,

Something New Fashion

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

eye-nails

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest