GOUDEN DETAILS

Gouden details!

Gouden details in je huis, de trend van nu! Goud is zo goed te combineren met zoveel kleuren. Het kan zo fancy en chique staan en dat met maar een paar tinten!

Deze gouden tinten gaan gepaard met andere trends binnen housestyling. Deze trends zijn namelijk het diepe nacht blauw, het donkere groen, het marmer en natuurlijk roze. Maar de gouden details maakt deze waanzinnige kleuren helemaal af! Je hoeft helemaal niet extreem te gaan om mee te doen aan deze trend. Je doet namelijk al subtiel mee met een spiegel waarvan alleen het randje goudkleurig is. Je zal zien dat dan het totaal plaatje helemaal af is en je eindelijk the missing piece gevonden hebt!

Er zijn nog vele andere manieren om gouden details in je huis te verwerken en wij gaan jullie een paar ideetjes laten zien :-). Als je een witte keuken of marmere keuken hebt, gaat een gouden kraan je keuken helemaal afmaken. De gouden kraan breekt het geheel op een bijzonder mooie manier. Ben je hier helemaal weg van dan zou ik aanraden om ook de wasbak goud te doen (if you dare:-)).

Voor de grote liefhebbers van gouden details is de woon- of slaapkamer ook zeer geschikt voor deze gave trend. Er zijn tegenwoordig genoeg schattige lampjes, schilderijtjes, kaarsen of kleine salontafeltjes te verkrijgen met een gouden tint. Een klein detail kan al genoeg zijn om de finishing touch te geven. Maar als jullie er nou geen genoeg van kunnen krijgen, dan zijn er ook grotere meubels te verkrijgen om het helemaal af te maken! Zoals een bank, lamp of zelf een compleet gouden kast. Check hieronder onze favoriete gouden details.

 

Love,

Something New Fashion.

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

golden sparkle

 

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest