MARBLE ACCESSORIES, EVERY WAY

Marble accessories are back again!

Marble accessories zijn terug van weggeweest! Daar zijn wij blij mee. Marmer kan namelijk zo chique en fancy zijn maar tegelijk is het een super gave trend! Met de SNF marble accessories ben jij helemaal bij en kan je shinen met de hotste items van nu.

Één van onze hotste marble accessories is het marmere telefoonhoesje. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beige, bruin, blauw en wit wij kunnen niet kiezen! De fancy telefoonhoesjes maken jouw phone een echte eyecatcher!

Daarnaast heeft de SNF collectie ook de gaafste marble sieraden. Een gouden armband met twee marmere steentjes. Tevens heeft onze collectie een bijpassend paar oorbellen. Een marble kubus met een gouden behuizing. Om jouw look helemaal af te maken is er ook een ring en een ketting met een marmere kubus. Beide hebben net als de armband en de oorbellen een gouden omhulsel. Deze sieraden kunnen jouw outfit helemaal af maken! Ze staan super leuk bij een basic outfit maar bijvoorbeeld ook bij een pakje of jumpsuit.

Maar ladies, niet alleen telefoonhoesjes en sieraden zijn hot. Marble accessories zijn ook dé trend voor het pimpen van je huis. Hoe gaaf is het om als eyecatcher van je keuken een marmeren tafel te hebben. Of in de badkamer een muur van marmer! Maar niet iedereen heeft zin om gelijk te gaan verbouwen voor de nieuwste trends toch? Daarom hebben wij ook andere leuke versieringen voor in je huis gevonden. Een dienblad of fotolijst van marmer bijvoorbeeld. Zo veel leuke marble accessories! Voor inspo kun je nog iets verder naar beneden scrollen :-).

Love,

Something New Fashion

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

marble accessories

 

 

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest