Over SNF

“Every girl needs something new to wear”

SOMETHING NEW FASHION

Something New Fashion, de naam zegt het al! Zoek je iets nieuws voor een leuk feestje? Of wil je graag fashionable de dag door komen? Something New Fashion haar missie is om vrouwen in Nederland te voorzien van items die iets nieuws en iets “fresh” toevoegen aan je garderobe, maar tevens makkelijk met elkaar te combineren zijn. Alle items zijn nauwkeurig uitgekozen en kunnen gemakkelijk worden gemixt in diverse stijlen en seizoenen.

Wie zit er achter Something New Fashion?:  Anaïta Nasser!

Anaïta Nasser: “Met www.somethingnewfashion.com wil ik graag vrouwen een handje helpen. Ik laat in mijn webshop duidelijk zien wat de trends zijn. Vrouwen hoeven dus niet eerst zelf op onderzoek uit, dat doe ik voor ze! Ik ga flink op zoek naar de laatste trend en ik reis stad en land af om de leukste fashion items in te kopen die een juiste verhouding hebben tussen prijs en kwaliteit. Waar ik heel goed op let is of de items makkelijk te combineren zijn en daarnaast tijdloos zijn. De collectie van Something New Fashion is daardoor dus erg samenhangend, bijna alles is heel makkelijk met elkaar te combineren. Persoonlijk vind ik het uiterst belangrijk om items te shoppen die zowel trendy als tijdloos zijn.” 

Something New Fashion wil vrouwen tevens graag inspireren. Dit wordt voornamelijk gedaan via de blog, Facebook en Instagram :-). Klik op onderstaande knop om onze blog te lezen. Enjoy!

Love,

Something New Fashion

SNF BLOG