SEXY HALLOWEEN LOOKS

Sexy halloween looks!

Sexy halloween looks, het is bijna zover! Tijd om lekker los te gaan met je make-up en outfit. Je kan het zo gek niet verzinnen! Of is dat juist het probleem en weet je niks te verzinnen. NO WORRIES ladies wij hebben voor jullie de meest easy sexy halloween looks op een rijtje gezet. Deze looks zijn leuk, schattig, hot en super sexy!

Wil jij niet te heftig uitpakken met je make-up en vooral wat betreft kleding lekker opvallen dan hebben wij 2 casual prinsessen looks voor jullie waar je de outfit helemaal mee afmaakt.
De eerste look is van de prachtige Khaleesi van Game of Thrones:


Dit is een krachtige natural look die je outfit nog mooier maakt.
De tweede look is afgeleid van princess Jasmine:


Tevens is dit een niet al te heftig maar met iets meer glamour dan de vorige look.

Eye catcher of the night!

Als je nou helemaal los wilt gaan met je make-up dan kan je beter voor één van de volgende sexy halloween looks kiezen. We hebben een selectie van 5 looks gemaakt waarvan wij vonden dat je de eye catcher of the night bent!
Kies jij voor een reality look of een fantasy look. WE LOVE THEM ALL!
Als eerst de 2 reality looks, voor deze selectie hebben we gekozen voor een sexy kat en een schattige rendier. Het fijne van deze sexy halloween looks is dat je make-up je hele look afmaakt en je niet te dramatisch hoeft uit te pakken met je outfit.
Kat:


Rendier:

Voor de fantasy sexy halloween looks hebben we gekozen voor een unicorn en een zeemeermin :-). Met deze looks is het uiteraard wel leuk als je hier een toffe outfit bij aan trekt. Deze looks zijn over the top maar super sexy!
Eenhoorn:


Zeemeermin:

En dan hebben we nog 1 look voor degene die er helemaal voor wilt gaan. Het is een look waarbij zowel de kleding als de make-up perfect moet zijn. Maar als je hierin slaagt hebben ze het volgend jaar nog over jouw sexy halloween look! Deze look is een strip versie van wonder Woman.


HELEMAAL CRAZY!!! We love the looks.

Maar uiteindelijk hopen we dat wij jouw keuze makkelijker hebben gemaakt en je je niet meer druk hoeft te maken over hoe je nou verkleed moet naar dat te gekke halloween feest.

Have fun ladies!

Love,

Something New Fashion.

Vergeet niet om Something New Fashion te volgen via social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste trends :-).
www.instagram.com/somethingnewfashion
www.facebook.com/somethingnewfashion
www.pinterest.com/somethingnewf
www.twitter.com/somethingnewf

 

Tekst: Chanté Nap
Vormgeving: Chanté Nap
Beeld: Pinterest